Carlos Tevez lahkub Juventusest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez.
Carlos Tevez. Foto: SCANPIX

Kaks viimast hooaega Torino Juventuse jalgpalliklubis pallinud Carlos Tevez liitub taas oma kunagise koduklubi Boca Juniorsiga.

Tevez oli juba varasemalt mõlemale klubile teada andnud, et ta soovib Juventusest lahkuda ja liituda Boca Juniorsiga. Nüüdseks on klubid jõudnud omavahel kokkuleppele, teatab Boca Juniorsi koduleht.

Tevezel oli Juventusega järgi veel üks aasta lepingut ning Argentina suurklubi pidi 31-aastase ründaja eest maksma viis miljonit eurot. Lisaks liituvad tehingu käigus Juventusega kolm Boca Juniorsi noort mängumeest Guido Vadala, Cristian Pavon ja Franco Cristaldo. Boca Juniors esitleb Tevezt 7. juulil.

Tevez pallis Boca Juniorsi esindusmeeskonna ridades aastatel 2001 kuni 2004 (1997 kuni 2001 kuulus ta Boca Juniorsi noortetiimi). Seejärel esindas ta Corinthiansi, West Ham Unitedit, Manchester Unitedit ja Manchester Cityt.

Juventus on sel suvel ründeliini tugevdanud juba kahe mehega, kui palgatud on Mario Mandžukic ja Paulo Dybala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles