Kokk vannub: Contador on puhas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Astana jalgrattameeskonnale Tour de France’i teisel puhkepäeval süüa valmistanud kokk Paco Olalla on kindel, et keelatud aine klenbuterool sattus hispaanlase Alberto Contadori organismi just reostunud liha kaudu.

Prantsuse piiri ääres Peñaranda de Duero linnas El Palacete restorani juhtiv Olalla sai ülesande sportlastele süüa valmistada, sest hotell ei lubanud Astana meeskonnal oma kööki kasutada.

«Castilla-Leóni velotuuri korraldaja José Luis López Cerrón on mu väga hea sõber ja ta oli tol päeval Prantsusmaa poole teel. Palusin tal mulle liha tuua, sest Prantsuse liha pole nii hea. Halbade juhuste kokkusattumus põhjustas aga suure segaduse,» ütles Olalla.

Alates 1980. aastast erinevate Hispaania meeskondadele süüa valmistanud Olalla on kindel, et Contador pääseb võistluskeelust, sest Astana meeskond saab arvega tema juures söömist tõestada. «Tõel on ainult üks pool. Contador pole teinud midagi valesti ja ma olen selles väga kindel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles