Galerii: vastast tümitanud iirlane krooniti vabavõitluse sulgkaalus UFC meistriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iiri vabavõitleja Conor McGregor alistas UFC sulgkaalu tiitlimatšis Chad Mendese ja pälvis tiitlivöö.

McGregor (18-2 MMA, 6-0 UFC) sai Las Vegases MGM Grand Arenal peetud tiitlimatšis Mendesest (17-3 MMA, 8-3 UFC) lõplikult jagu, kui teises raundis oli võideldud viis minutit. Iirlase jaoks oli tegu kuuenda järjestikuse võidetud matšiga, Mendes kaotas aga kolmanda tiitlimatši.

Algselt pidanuks McGregor kohtuma senise meistri Jose Aldoga, kes aga loobus kaks nädalat enne võitlust roidevigastuse tõttu. Mendesel oli seetõttu tiitlimatšiks valmistumiseks aega vaid kaks nädalat ning eriti teises raundis paistis tema kehvem füüsiline vorm McGregoriga võrreldes selgelt välja.

«Minu arvates lõi Jose kartma. Mul endal oli enne matši hullemaidki traumasid kui mingi ribimõra. Aga tulin kohale ja võitlesin. Nii et minu meelest lasi Jose minu eest jalga. Kui ta tahab tagasi tulla, tulgu. Aga jumala eest, tema päev alles tuleb,» saatis McGregor Aldole väljakutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles