Manchester Unitedis käärib tõsiselt peatreeneri ja väravavahi vahel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes.
Victor Valdes. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on lahvatanud tüli Manchester Unitedi peatreeneri Louis van Gaali ning väravavahi Victor Valdesi vahel.

Jalgpallimaailma pilgud pöördusid Valdesi poole käesoleva nädala esmaspäeval, kui ManU sõitis hooajaeelsele tuurile, kuid endist Barcelona puurilukku kaasa ei võetud. Peatreener van Gaali selline käitumine tundus seda kummalisem, et Unitedi praegust esiväravavahti David de Gead on sel suvel seostatud rohkelt Madridi Realiga, kes just jäi ilma oma pikaaegsest väravavahist Iker Casillasest - seega oleks olnud loogiline, et de Gea müümise järel saab oma võimaluse Valdes.

Van Gaal selgitas Valdesi mahajätmise otsust sellega, et hispaanlane olevat keeldunud ManU U21 tiimi eest mängimast ning kogenud peatreeneri sõnul ei lähe selline käitumine klubi üldise käitumiskoodeksiga kokku. Lisaks vihjas van Gaal selgelt, et uuest hooajast Valdesil enam nende klubi ridades kohta ei ole.

Alles mullu sügisel Unitediga liitunud Valdes andis aga van Gaalile vastulöögi ja väitis, et peatreeneri sõnadel pole tõepõhja all. 33-aastane väravavaht postitas oma Twitteri kontole pildi, kus ta tõestab, et mängis kolm kohtumist ManU U21 meeskonna eest: jaanuari lõpus Liverpooli, veebruaris Chelsea ning märtsis Tottenhami vastu.

Van Gaal pole Valdesi vastulööki kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles