Itaalia väljaanne: Bottas sõlmis Ferrariga lepingu, Räikkönen jääb kohast ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: SCANPIX

Itaalia väljaanne Corriere dello Sport väidab, et vormel-1 sarjas on Ferrari meeskond otsustanud järgmiseks hooajaks palgata soomlase Valtteri Bottase, mis tähendab, et oma kohast jääb ilma tema kaasmaalane Kimi Räikkönen.

Räikköneni tänavustest alla ootust jäänud tulemustest on F1 maailmas räägitud rohkem kui küll ning Ferrari meeskond on andnud mõista, et tulevik on soomlase enda kätes. Nüüd on aga Itaalia väljaanne Corriere dello Sport teatanud, et Ferrari mõõt sai täis ning kuulsa Itaalia autotootja tiim otsustas, et nad ei pikenda enam Räikköneni lepingut.

Väidetavalt on Ferrari hoopiski sõlminud juba lepingu Valtteri Bottasega, kes sõidab sel hooajal Williamsi eest. Ametlikult kokkulepet veel avalikuks ei tehta, sest Räikköneniga kehtiva lepingu järgi võib Ferrari temaga lepingut pikendada tänavuse aasta 31. juulini ning seega ei saa enne kõnealust kuupäeva uut tehingut välja reklaamida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles