Poola peatreener: Eesti jõuab kindlasti Euroopa liiga finaalturniirile

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga. Foto: Ants Liigus

Poola võrkpallikoondise peatreener Andrzej Kowal tunnustas Eesti koondist ning usub, et eestlased jõuavad Euroopa liigas kindlasti finaalturniirile.

«Minu meeskond ei mängi praegu parimas koosseisus, sest tulime Euroopa liiga mängudele otse Bakuust Euroopa mängudelt ja osa mehi vaevavad vigastused. Aga see pole vabandus, esimeses mängus Eestiga olime me mannetud, täna suutsime vastupanu osutada, eelkõige vastuvõttu parandades,» ütles Andrzej Kowal.

Ta peab Eestit A-alagrupi selgeks favoriidiks. «Jah, nii see on. Usun, et jõuate kindlasti finaalturniirile. Teil on hea kooslus noortest ja kogenumatest mängijatest.»

Kowal leiab ka, et uuel hooajal Poola liigas mängima hakkavad eestlased (Robert Täht ja Keith Pupart-M.G.) saavad maailma ühes tugevamas liigas hästi hakkama. «Poola on tugev liiga ja nad saavad hea kogemuse, hätta nad kindlasti ei jää.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles