MM läks aia taha, kuid olümpialootus elab

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu (paremal) peab koos koondisekaaslastega veel kõvasti vaeva nägema, et 2016. aasta olümpiamängudele pääseda
Erika Kirpu (paremal) peab koos koondisekaaslastega veel kõvasti vaeva nägema, et 2016. aasta olümpiamängudele pääseda Foto: SCANPIX

Eesti vehklejate hooaeg sai vastuolulise lõpplahenduse. Juuni alguses Montreux’s toimunud Euroopa meistrivõistlustel jõudsid nii nais- kui meeskond finaali ja kaela saadi hõbemedalid. Läinud nädalavahetusel Moskvas lõppenud MM Eesti koondisel aga ebaõnnestus, naistel tuli leppida 9., meestel alles 18. kohaga. Sellised tulemused on oluline tagasilöök 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiakohtade püüdmisel.

Teises ringis Jaapanile kaotanud Eesti naiskonna peatreener Kaido Kaaberma vaatas eile turniirile tagasi ja tema hinnangul tehti «normaalne» võistlus. Pärast kaotust võttis Eesti maksimumi ja vehkles end üheksandaks. «Ei õnnestunud see turniir, kuid üheksas koht on normaalne tulemus. Jaapanile oleksime pidanud klassiga ära tegema, kuid meil polnud kõige parem päev,» rääkis Kaaberma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles