Võrkpallikoondis harjub favoriidiseisusega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärast nelja mängu on Eesti koondis vastastele ära andnud vaid kaks geimi – nii Makedooniast kui Poolast saadi avamängudes jagu 3:0 ja korduskohtumistes 3:1. Sel aastal pole koondis saanud veel ühtegi kaotust – võidetud on kaks Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonimängu, kontrollkohtumised ja ka Euroopa liiga mängud, kokku 12 matši.  

Peatreener Gheorghe Cretu rääkis juba pärast EM-valikturniiril Rootsi alistamist ja finaalturniirile pääsemist, et Eesti peab hakkama harjuma favoriidiseisusega. Meie meeskonna tase on selline, et mingid vastased oleme kohustatud alistama, pidades silmas nii Rootsit kui ka Euroopa liiga vastaseid. «Peamegi sellised mängud võitma, et tugevamate vastaste jaoks valmistuda. Oleme meeskonnana kasvanud ja asjad lähevad aina paremaks. Oluline on, et rasked hetked pööratakse enda kasuks,» ütles ta pärast mänge Poolaga.

Seni on mängijad sellega hakkama saanud, kuigi raskeid hetki oli nii avamängus Rootsiga kui ka viimases kohtumises Poolaga. Ent just geimilõpud on enda kasuks pööratud ja võidud ära võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles