Selgus võrkpallikoondise koosseis mängudeks Austriaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga. Foto: Ants Liigus

Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu nimetas need 12 meest, kes lendavad homme Austriasse, et laupäeval ja pühapäeval mängida Viini lähedal Tullnis järjekordsed kaks kohtumist Euroopa liiga alagrupiturniiril.

Valikusse kuuluvad:

Sidemängijad: Andres Toobal, Kusti Nõlvak

Liberod: Rait Rikberg, Rauno Tamme

Temporündajad: Ardo Kreek (kapten), Andri Aganits, Henri Treial

Nurgaründajad: Robert Täht, Martti Juhkami, Denis Losnikov

Diagonaalründajad: Renee Teppan, Oliver Venno

«Läheme Austriasse plaaniga oma edukat võitudeseeriat jätkata,» ütles Eesti koondise temporündaja, Kert Toobali puudumisel kaptenikohuseid täitev Ardo Kreek volley.ee-le. «Eks mängupildi ja konkreetselt esimese mängu tulemuse järgi pteatreener otsustab kellele ja kui palju mänguaega antakse, aga oleme hästi saanud trenni teha ja kõik poisid on võitluseks valmis,» lisas Kreek.

Mängud Austriaga toimuvad 25. juulil Eesti aja järgi kell 21:25 ja 26. juulil kell 18:00.

Võrkpallikoondis mängib jälle kodus 31. juulil ja 1. augustil Tondiraba jäähallis kui vastaseks Taani koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles