Ungari GP-l kehva sõidu teinud Hamilton sattus rohke kriitika alla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Lewis Hamilton tegi eilsel Ungari GP-l ootamatult kehva sõidu ning on seetõttu sattunud kriitikatule alla.

Hamiltoni õnnetu esitus sai eile alguse juba etapi algfaasis, kui briti start ebaõnnestus. Kui Hamilton proovis seejärel parandada oma kohta ja mööduda tiimikaaslasest Nico Risbergist, sõitis ta hoopis rajalt välja. Mõne aja pärast oli Hamilton küll taas esimeste seas, kuid põrkas siis kokku Daniel Ricciardoga ning pidi käima boksis oma esitiiba vahetamas. Kokkuvõttes lõpetas Hamilton sõidu kuuenda kohaga, kuid mitmed asjatundjad leidsid, et valitseva maailmameistri eilne esitus oli alla igasugust arvestust.

Nii avaldas DailyMaili ajakirjanik Jonathan McEvoy kriitilise arvamuse, kus leidis, et Hamiltoni sõit oli kõigile ohtlik. «Lewis Hamilton sõitis nagu mees, kes läheb Dog and Ducki pubist koju pärast kaheksat pinti õlut. Ta oli enesehävituslik ja ohtlik ka teistele,» oli McEvoy oma kirjutises üsna karm.

Valitsevale maailmameistrile ei antud armu ka Daily Expressis. «Lewis Hamilton ei pea enam võidu sõitma teistega, vaid endaga. Kui Sebastian Vettel suutis sellel hullumeelsel ja dramaatilisel lõunal oma käitumist kontrollida, siis Hamilton sõitis vahepeal rohkem nagu algaja, mitte kui kahekordne maailmameister; tema sõit oli hämmastavalt ohtlik,» oli Daily Expressi ajakirjaniku Daniel Johnsoni arvamus.

Eilse sõidu võitiski Vettel, kuid üldarvestuses jätkab liidrina siiski Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles