Video: Barcelona ja Chelsea mängus said kolm pallurit vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa (vasakul) heitlemas Barcelona kaistja Marc Bartraga.
Diego Costa (vasakul) heitlemas Barcelona kaistja Marc Bartraga. Foto: NICHOLAS KAMM/AFP

USA-s Washingtoni lähedal peetud jalgpalli hooajaeelses kohtumises võitis Londoni Chelsea penaltiseerias 4:2 FC Barcelonat. Normaalaeg oli lõppenud 2:2 viigiga.

Eden Hazard viis Chelsea 10. minutil juhtima, aga Barcelona haaras Luis Suarezi 52. ja 66. minutil löödud väravatest eduseisu. Gary Cahilli värav 86. minutil viis kohtumise penaltiteni.

Penaltiseerias olid kõik Chelsea lööjad täpsed, Barcelona poolelt eksisid Alen Halilovic ja Gerard Pique.

Barcelona peatreener Luis Enrique sõnas pärast kohtumist, et võrreldes tavalise sõprusmänguga oli Chelsea ja Barca vastasseis tavalisest füüsilisem. Sellest andsid märku rohked vigastused. Chelsea poolelt langesid rivist välja Diego Costa ja pärast värava löömist ka Gary Cahill, kes võis murda ninaluu. Pikemat pausi kumbki tegema ei pea.

Halvemini läks Barcelona brasiillasest kaitsjal Douglsel, kes tegi liiga reielihasele ja peab platsilt eemal olema umbes kaks kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles