Kuni 17-aastaste vutikoondis mängis Austriaga viiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallivärav
Jalgpallivärav Foto: Corbis / SCANPIX.

Eesti kuni 17-aastaste jalgpallikoondis avas kodusel Euroopa meistrivõistluste valikturniiril punktiarve, mängides turniiri teisel päeval Kadrioru staadionil 1:1 viiki Austriaga.

Võõrustajad asusid kohtumist juhtima 6. minutil, kui Marten Saarlas oli täpne penaltipunktilt. Kaks minutit hiljem viigistas Kevin Friesenbichler seisu, kuid rohkem väravaid selles kohtumises ei nähtud.

Friesenbichleril oli 33. minutil veel võimalus Austria juhtima viia, kuid noormees ei suutnud realiseerida 11 meetri karistuslööki.

Teises pühapäevases kohtumises jätkas Eestist 5:0 jagu saanud Saksamaa oma võidukäiku, purustades Bosnia ja Hertsegoviina 6:1. Alagrupi ainuliider on nüüd Saksamaa 6 punktiga, Austrial on kirjas 4, Eestil 1 ning Bosnia ja Hertsegoviinal 0 punkti.

Valikturniirile pannakse punkt kolmapäeval, 20. oktoobril. Eesti mängib kell 16.00 Kadriorus Bosnia ja Hertsegoviinaga ning Saksamaa samal ajal Kuusalus Austriaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles