Sander Pärn: tuleb tõsine ja pikk rallipäev

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan Soome ralli testikatsel
Sander Pärn ja James Morgan Soome ralli testikatsel Foto: Timo Anis

Soome ralli esimesel päeval oli kavas üks kiiruskatse, mis sõideti Jyväskylä linna tänavatel. Sander Pärn ja James Morgan olid 2,27 km avakatsel WRC2 klassis 22. võistleja hulgas 12. ning absoluutarvestuses hoitakse hetkel on 26. kohta. Sõiduajale mõjus vahetult enne Pärna starti sadama hakanud vihm, mis samas paar minutit pärast katse lõppu lakkas.

«Linnakatse läks normaalselt – autot ei lõhkunud ja võiks õelda, et päev oli kokkuvõttes hea. Eks rohkem pealtvaatajatele need lühikesed linnakatsed mõeldud on. Homme on tõsisem ja väga pikk rallipäev,» ütles Pärn eile õhtul. «Pikad kruusakatsed ilma päevase hoolduseta, vaid rehvide vahetuseks on ette nähtud aeg ja koht Himose suusakeskuses.»

Pärna sõnul puudus tal enne rallit Fordi R5 autoga suurte hüpete kogemus, kuid eilsel testikatsel sai ka selles osas pildi selgemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles