Nõmme Kalju võib oma tähtmängijast ilma jääda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan-Axel Kimbaloula.
Allan-Axel Kimbaloula. Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna tähtmängija Allan-Axel Kimbaloula võib olla pärast kaht ja poolt aastat klubist lahkumas.

2013. aasta algul Kaljuga liitunud Kimbaloula kuulus viimati nõmmekate koosseisu 23. juuli Euroopa liiga kohtumises FC Vaduziga ning kinnitamata andmetel võib tema puudumise põhjuseks olla tõsiasi, et Prantsusmaal sündinud Kongo Vabariigi koondislane ei ole korralikult Kalju treeningutel kohal käinud, mis võib omakorda olla tingitud sellest, et mees plaanib Eestist lahkuda, vahendas uudist Soccernet.ee.

Kalju peatreener Sergei Terehhov ei soovinud teemat pikemalt kommenteerida, jäädes 23-aastasest ääreründajast rääkides kidakeelseks. Kalju presidenti Kuno Tehvat ei õnnestunud Soccernet.ee-l tabada, kuid klubi pressiesindaja Rait Roop möönas, et välisklubide huvi Kimbaloula vastu võib tõepoolest olemas olla. «Välismaal on veel üleminekuaken lahti ning Allan vahetas hiljaaegu ka agenti,» rääkis Roop.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles