Spordimaailma kõige ohtlikum naine: reegliteta matšis alistaksin Mayweatheri kindlalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey (vasakul).
Ronda Rousey (vasakul). Foto: SCANPIX

Spordimaailma kõige ohtlikumaks naiseks tituleeritud MMA võitleja Ronda Rousey teatas, et reegliteta võitlusmatšis alistaks ta maailma kõige rikkama sportlase Floyd Mayweather jr’i kindlalt.

Poksi kergkeskkaalus tegusid tegev Mayweather on senise profikarjääri jooksul võitnud kõik 48 matši, kuid Rousey usub, et reegliteta võitluses saaks ta kaasmaalasest jagu, kirjutab Reddit.

«Floyd on läbi aegade üks paremaid poksijaid. Poksis kaotaksin ma talle kindlasti. Kui sellistes matšides ma ei osale, ma võitlen alati oma elu eest. Usun, et olen võimeline kõiki alistama. Kuna küsimus käis reegliteta võitluse kohta, siis ma siiralt usun, et alistaksin Floydi,» teatas Rousey.

«Ma ei ole näinud, et mõni MMA võitleja teeniks 36 minutiga 300 miljonit USA dollarit,» viitas Mayweather oma viimasele matšile Manny Pacquiaoga. «Kui ta (Rousey) saab sellega hakkama, siis ta võib mulle helistada,» teatas Mayweather Rouseyle.

Rousey on senise profikarjääri jooksul pidanud 12 matši, neist 11 kohtumises on ta võidu teeninud juba esimeses raundis. Vaid Miesha Tate alistus talle 2013. aasta detsembris kolmandas raundis.

Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles