Lätlane andis Djokovicile kõva lahingu

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ernests Gulbis ja Novak Djokovic
Ernests Gulbis ja Novak Djokovic Foto: SCANPIX

Kanadas Montrealis toimuval tenniseturniiril selgusid neli paremat. Pääsu poolfinaali võitlesid endale Novak Djokovic, Jeremy Chardy, Kei Nishikori ja Andy Murray.

Maailma esireket Novak Djokovic nägi palju vaeva, et jagu saada lätlasest Ernests Gulbisest. Kokkuvõttes võitis serblane maailma edetabeli 87. kohal olevat Gulbist 5:7, 7:6 (7), 6:1, vahendab The Guardian.

Poolfinaalis kohtub Djokovic prantslase Jeremy Chardyga. Veerandfinaalis oli maailma edetabeli 49. real asuv Chardy 6:7 (9), 7:6 (13), 7:6 (4) parem ameeriklasest John Isnerist (ATP 12.).

Jaapanlane Kei Nishikori (ATP 4.) alistas maailma edetabeli üheksanda reketi Rafael Nadali 6:2, 6:4. «Teadsin, et pean Nadali vastu olema agressiivne,» ütles Nishikori The Guardiani vahendusel. «Kõik töötas hästi ja ma olen võidu üle väga õnnelik.» Jaapanlane ja hispaanlane olid varem kohtunud seitsmel korral ja siiani oli kõikides matšides peale jäänud Nadal. «Teadsin, et pean Rafaeliga mängides oma taktikat muutma,» lausus Nishikori. «Võitmiseks pidin andma endast sada protsenti.»

Poolfinaalis kohtub jaapanlane Andy Murrayga, kes alistas veerandfinaalis Jo-Wilfried Tsonga 6:4, 6:4. «Publik aitas mu võidule palju kaasa,» sõnas Murray. «Kaasaelajad lõid väga hea atmosfääri.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles