Nadal: vanus ei ole Kyrgiose puhul vabanduseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Hispaanlane Rafael Nadal sõnas, et 20-aastase Nick Kyrgiose sõnavõtt kohtumises Stan Wawrinkaga oli ebavajalik ja vanus ei ole sellise vahejuhtumi puhul mingiks vabanduseks. 

Nimelt tegi Austraalia tennisist Nick Kyrgios mängu ajal Stan Wawrinkale kohatu kommentaari, öeldes šveitslasele, et Kokkinakis põrutas tema tüdruksõpra, vahendab Eurosport.

Nadal sõnas, et ta kõmu tekitanud mängu küll ei näinud, aga vaatas intsidenti hiljem videost. «Ma lihtsalt ei saa aru, miks ta nii ütles,» sõnas hispaanlane. «See oli ju täiesti ebavajalik.»

«Võistlustel olles veedetakse nädalaid väljakutel ja riietusruumides ja head suhted konkurentidega teeksid elu lihtsamaks,» lisas ta.  «See, mida Kyrgios tegi, ei aita sellele aga kuidagi kaasa.»

Nadali sõnul teevad kõik vigu, aga sellisel juhul ei tasu pugeda vanuse taha. «Mina alustasin 16-aastaselt, Djokovic oli 17 ja Murray 18,» ütles Nadal. «Vanus ei ole lolluste vabanduseks, kõik seisneb austuses.»

29-aastase hispaanlase arvates on Kyrgiosel palju potentsiaali ja austraallane võib tulevikus tõusta ka maailma esireketiks. «Ta käitus valesti ja ma loodan, et ta parandab oma suhtumist,» lausus Nadal. «Ma olen kindel, et ta on piisavalt tark, et ennast muuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles