Matthaus: Mourinho sobiks Bayerni peatreeneriks

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni legend Lothar Matthaus on veendunud, et valitsev Bundesliga meistriklubi oleks Jose Mourinhole õige koht. 

Matthaus usub, et Mourinho tüli Chelsea meditsiinipersonaliga on saamas portugallasele saatuslikuks ja viimane lahkub õige pea Stamford Bridge´ilt, vahendab The Mirror.

«Mourinho oleks Bayernile sobilik peatreener,» sõnas 54-aastane Matthaus. «Ta ütleb nii algrivistusse kuuluvatele kui ka pingil istuvatele mängumeestele kõik otse näkku.»

Matthaus lisas, et Mourinho on olnud edukas nii Portugalis, Hispaania, Itaalias ja Inglismaal ning see teebki temast Bayerni jaoks ideaalse kandidaadi.

Müncheni Bayerni praeguse peatreeneri Pep Guardiola leping lõppeb 2016. aasta suvel ning teda seostatakse Manchester Cityga. «Kui Pep oleks oma otsustes kindel, siis oleks ta oma lepingut juba ammu pikendanud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles