Mourinho saatis Abramovitšile karmi sõnumi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho.
Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea sai Inglismaa meistrivõistlustel eile kindla kaotuse, kui võõrsil jäädi Manchester Cityle alla koguni 0:3. Pärast mängu teenis tulemuse kõrval kõvasti kõneainet ka John Terry pingile võtmine esimese poolaja järel. Loomulikult tehti sellest mitmeid järeldusi.

Endine jalgpallitäht Greame Souness arvas kohtumise järel, et Terry pingile võtmisel oli sügavam tähendus ja see oli omamoodi karmi sõnumi saatmine meeskonna venelasest omanikule Roman Abramovitšile, kirjutab Sportsmail.

Meeskonna kapten Terry võeti puhkama esimese poolaja järel, kui teda asendas Kurt Zouma. Chelsea pole sel suvel eriti meeskonda täiendanud ja nii leidis Souness, et tegemist oli sõnumiga Abramovitšile.

«Arvan, et Mourinho üritas sellega omanikule teada anda, et tal on vaja rohkem mängijaid,» sõnas Souness. Ka järgneva vahetusega üritas Mourinho Sounessi sõnul oma sõnumit jätkata, kuna vahetusest tuli sisse Chelseas seni ebaõnnestunult tegutsenud Juan Cuadrado.

Mourinho on sel suvel soovinud meeskonda tuua Evertoni keskkaitsjat John Stones’i, kuid seni pole see õnnestunud. Väidetavalt soovib ta täiendust ka keskväljale.

Londoni Chelsea omanik Roman Abramovitš. Foto:
Londoni Chelsea omanik Roman Abramovitš. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles