Eesti taipoksijate elukoht asub Bangkoki pommiplahvatuse lähistel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Renno (paremal).
Kevin Renno (paremal). Foto: Raigo Pajula

Tai pealinnas Bangkokis toimus hindude pühakoja lähedal plahvatus, viimastel andmetel on hukkunuid juba 27, õnnetuspaiga lähistel paikneb ka hotell, kus viibisid Eesti taipoksi koondise delegatsiooni liikmed.

Bangkokis taipoksi võistlustel viibiv treener ja võistleja Kevin Renno rääkis ERR-i uudisteportaalile, et plahvatus toimus eestlaste hotellist vähem kui 3 km kaugusel, võistluspaik jääb plahvatuskohast aga vaid 600-700 meetri kaugusele, kirjutab uudised.err.ee.

«Võistluste korraldajad tegid meile koosoleku ja selgitasid, et tegemist on valitsuse vastu suunatud rünnakuga ning rahustasid meid, et muretsemiseks pole põhjust. Võistlusi intsident ei takista, sest suur kontroll on peal, samas räägiti, et linnas olla veel pomme ning ühe kohaliku eestlase kinnitusel on pool linna seetõttu ka suletud,» rääkis Bangkokis viibiv Renno.

Eesti võistkonna liikmetest keegi võistluste katkestamisele mõelnud ei ole, kuid kuna homme on jälle võistluspäev, on enesetunne ärevam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles