Kas Taaramäe liitub Sky meeskonnaga?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: ASTANA CYCLING TEAM

Augustis kaks valotuuri võitnud Rein Taaramäe on selgelt öelnud, et soovib Astanast lahkuda. Kas heas hoos eestlase järgmine töökoht on Sky meeskond?

«Olen üsna kindel, et lahkun Astanast,» ütles Taaramäe VeloNewsile. «Minust on huvitatud palju meeskondi, kuid kaks tiimi on minu värbamisel väga lähedal. Arvatavasti teen otsuse järgmisel nädalal.»

Rattablogija Felix Lowe küsis Taaramäelt, kas eestlasele meeldiks Sky meeskonda esindada. Taaramäe naeratas, vaatas eemale, hingas sügavalt sisse, tegi pika pausi, hingas taas sügavalt sisse ning ütles lõpuks: «Sky on hea meeskond.»

VeloNewsile selgitas ta, et ei taha olla suurtuuril meeskonna liider. «Võin suurtel tuuridel küll etappe võita, kuid ma ei taha olla meeskonna esisõitja. Kui tiimi liidriga midagi juhtub, siis võin selle kohustuse üle võtta, kuid ma ei taha hooaja alguses ainult suurtuuriks valmistuma hakata, kuna pole endas piisavalt kindel,» selgitas Taaramäe

«Nädalastel velotuuridel võin hästi sõita, kuid suurtuuridel... võib-olla pole ma lihtsalt piisavalt andekas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles