Loeb: mulle ei meeldi kaotada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: SCANPIX

Kaks nädalat tagasi oma seitsmenda maailmameistritiitli kindlustanud rallimees Sebastien Loeb tõdes, et peab kõvasti vaeva nägema, et sel nädalavahetusel Hispaania rallil tiimikaaslast Dani Sordot edestada.

Sel hooajal sõidetakse Hispaanias nii asfaldil kui kruusal ning avapäeval on just Loeb see, kes esimesena rajale läheb. Prantslane möönis, et see teeb võitmise eriti raskeks, vahendab Crash.net.

«Kui on kuiv ilm, kaotame tõenäoliselt üsna palju aega. Minu arvates on parimal positsioonil viiendalt kohalt alustav Dani Sordo,» arutles Loeb. «Selleks ajaks kui tema rajale läheb, on tee juba puhas. Ta võib päeva lõpuks teisi umbes 20 või 30 sekundiga edestada. Ja selleks, et asfaldi pealt seesuguse eduga juhtivat Danit püüda, pead sa ikka olema väga kiire!»

«See, et juba tiitli võitsin, ei tähenda, et tulen nüüd, käed taskus,» jätkas ta. «Mulle ei meeldi kaotada. Eks näis, kuidas läheb, aga liigseid riske ma võtma ei hakka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles