Maruvihane Vettel sõimas rehvitootjat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel katkise rehviga.
Sebastian Vettel katkise rehviga. Foto: SCANPIX

Eile sõidetud vormel-1 sarja Belgia GP-l tabas ebaõnn Sebastian Vettelit, kellel lõhkes kaks ringi enne lõppu rehv, mistõttu jäi Ferrari mees ilma kolmandast kohast. Sõidu järel oli Vettel püha viha täis ja kritiseeris teravalt rehvitootjat Pirellit.

Vettel hoidis kaks ringi enne lõppu kolmandat kohta, kui ühel hetkel lõhkes tema masinal parem tagumine rehv. Sakslane suutis küll etapi siiski lõpuni sõita, kuid sai alles 12. koha ja oli ilmselgelt pahane.

«Selliseid asju ei tohi juhtuda ja kõik. Kui see oleks juhtunud 200 meetrit varem, siis ei seisaks ma praegu siin, vaid oleksin 300 km/h kihutanud Eau Rouge'i kurvi,» kurjustas Vettel rehvitootja Pirelliga.

«Kas ma olen pahane? Üks asi on tulemus, sest me kindlasti väärisime poodiumikohta, aga kui see oleks lihtsalt juhtunud veidike varem... See on vastuvõetamatu. Iga kord öeldakse selle kohta samamoodi: «Seal oli kurv, võis olla prahti või mingeid kerejuppe, võib-olla võttis sõitja hoopis kurvi liiga laialt.» See kõik on loll jutt. Ma ei sõitnud rajalt välja, vaid tühja koha pealt see (rehv- toim.) lihtsalt plahvatas ja nagu ma varem juba ütlesin, et kui see oleks juhtunud veidi varem, siis oleks minuga olnud kõik,» lisas Vettel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles