Liina Luik: viimased seitse kilomeetrit olid kõva kannatamine

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Luik ja Lily Luik läbisid edukalt Pekingi MM-maratoni. Liina Luik täitis lisaks isikliku rekordi püstitamisele ühtlasi Rio olümpiamängude normi.
Liina Luik ja Lily Luik läbisid edukalt Pekingi MM-maratoni. Liina Luik täitis lisaks isikliku rekordi püstitamisele ühtlasi Rio olümpiamängude normi. Foto: SCANPIX

Pekingi MM-maratoni 27. kohaga lõpetanud, isiklikku rekordit parandanud ja ühtlasi Rio olümpiamängude normi täitnud Liina Luik lausus pärast finišit, et jäi oma etteastega ülimalt rahule.

«Olen väga-väga rahul – suutsin planeeritud tempot hoida. Tulin siia eesmärgiga olümpianorm täita ja rekord joosta – see õnnestus,» lausus Luik.

«Jooksin kaua ühe ameeriklannaga (Esther Erb – toim) koos, see aitas. Samas, viimased seitse kilomeetrit oli kõva kannatamine – sundisin end jalgu tööle panema. Rada ja ilm (esmakordselt MMi ajal oli pilvine ja mitte väga palav ilm – toim) olid täitsa head ning sobisid mulle ideaalselt,» kiitis Luik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles