Video: USA golfimängija sai hakkama uskumatu saavutusega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian Harman.
Brian Harman. Foto: SCANPIX

USA golfimängija Brian Harman suutis Barclaysi turniiril teha midagi sellist, mille toimumise tõenäosuseks USA väljaanne USA Today arvutas 1:67 000 000.

Nimelt lõi Harman ühe mänguvooru jooksul koguni kaks golfimängija unistust ehk hole-in-one'i. Neist esimese sai ta kirja 3. ja teise 14. rajal. Varem ei olnud maailma edetabelis 78. kohal oleva 28-aastane Harman, kes enda sõnul on mänginud üle saja turniiri, seejuures veel kunagi avalöögiga palli auku saatnud.

Seni oli PGA Touri pikas ajaloos midagi sellist juhtunud vaid kahel korral - 1955. aastal lõi kaks hole-in-one'i amatöör Bill Whedon ja 2006. aastal suutis sama teha jaapanlane Yusaku Miyazato. Harmani turniir oli vastuoluline, sest lisaks imelisele saavutusel tegi ta koguni viiel rajal bogey (üks löök üle par'i) ning lõpetas tulemusega kaks lööki alla par'i. Turniiri võitnud Jason Day'le kaotas Harman 17 löögiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles