Eesti neiud avasid rannavolle U20 EMi võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall.
Rannavõrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Küprosel Larnacas said täna alguse U20 vanuseklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused, kus võistlustules on ka kaks Eesti paari: naiste seas mängivad Heleene Hollas-Liisa Soomets ja meestes esindavad Eestit Ragnar Kalde-Karli Allik.

Naistel on mängitud esimene alagrupimäng, kus alistati 41 minutiga slovakitarid Andrea Sandanusova-Lesia Slezakova mõlemas geimis 21:16. Õhtul kell 20:30 lähevad meie neiud vastamisi Küprose duo Evita Leonidou-Eleni Kolokotroniga ja seda kohtumist näeb otsepildis SIIT. Alagrupiturniiri kolmandas voorus on Hollas-Soometsa vastasteks šveitslannad Selina Marolf-Dunja Gerson, kes alistasid avamängus kodupubliku ees mängiva Küprose paari 21:8, 21:13, vahendas volley.ee.

Meesteturniiril on Kalde-Alliku esimesteks vastasteks prantslased Arnaud Gauthier-Rat ning Arnaud Loiseau. Pärast 36-minutilist matši pidid eestlased vastaste 13:21, 20:22 paremust tunnistama. E-alagrupi ülejäänud liikmed on leedukad Artur Vincelovic-Edvins Vaskelis ja kodupubliku ees mängivad Charalampos Zorpis-Antonis Liotatis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles