US Open: Wozniacki langes konkurentsist, Murray tuli raskest seisust välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: SCANPIX

New Yorgis peetaval US Openi tenniseturniiril langes neljapäeva õhtul teises ringis konkurentsist veel üks maailma esikümne naine, kui neljandana asetatud taanlanna Caroline Wozniacki jäi 4:6, 7:5, 6:7 alla tšehhitarile Petra Cetkovale.

Teisena paigutatud rumeenlanna Simona Halep jätkas aga edukalt, kui võitis 6:3, 6:4 ukrainlannat Katerina Bondarenkot. 11. paigutatud sakslanna Angelique Kerber sai 7:5, 6:2 jagu itaallannast Karin Knappist, vahendas ERR Sport.

Meeste üksikmängus oli suurtes raskustes britt Andy Murray, kes kaotas prantslase Adrian Mannarino vastu esimesed kaks setti, kuid võitis kohtumise 5:7, 4:6, 6:1, 6:3, 6:1.

Teisena asetatud šveitslane Roger Federer sai kindlalt 6:1, 6:2, 6:1 jagu belglasest Steve Darcist, viiendana asetatud šveitslane Stanislas Wawrinka oli 7:6, 7:6, 7:6 parem lõunakorealasest Chung Hyeonist ning kuuendana paigutatud tšehh Tomas Berdych võitis 7:6, 6:1, 6:3 austerlast Jürgen Melzerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles