Korvpalli Ühisliiga valis Veidemani EMil osalevate tähtede sekka

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo tagamängija Rain Veideman kohtumises Kaasani Unicsiga.
Kalev/Cramo tagamängija Rain Veideman kohtumises Kaasani Unicsiga. Foto: Liis Treimann / Postimees

Korvpalli Ühisliiga avaldas oma kodulehel ülevaate, kus tõi liigas osalejate hulgast välja 15 meest, kes mängivad ka täna algaval EM-finaalturniiril. Väljavalitute hulgas on ka Kalev/Cramo tagamees Rain Veideman.

Liiga koduleht kirjutab, et Veideman on nautinud Ühisliigas kahte järjestikust head hooaega, teenides ühtlasi kahel aastal järjest välja parima Eesti mängija auhinna. Märgitakse, et just tänu Veidemani heale mängule püsis Kalev läinud hooajal pikalt play-off-kohal, jäädes kaheksa parema seast lõpuks vaid ülinapilt välja. Eesti koondist nimetatakse EM-finaalturniiri mustaks hobuseks, Veidemani aga meeskonna parimaks snaipriks.

Kokku osaleb EM-finaalturniiril enam kui 30 mängijat, kes löövad kaasa ka Ühisliigas. Peale Veidemani mahtusid äramainitute sekka Semjon Antonov (Venemaa ja Nižni Novgorod), Jiri Welsch (Tšehhi ja Nymburk), Andrei Vorontsevitš (Venemaa ja CSKA), Nando de Colo (Prantsusmaa ja CSKA), Žoran Dragic (Sloveenia ja Himki), Kostas Kaimakoglu (Kreeka ja Unics), Victor Claver (Hispaania ja Lokomotiv-Kuban), Petteri Koponen (Soome ja Himki), Arturas Milaknis (Leedu ja Unics), Sergei Monja (Venemaa ja Himki), Miloš Teodosic (Serbia ja CSKA), Janis Timma (Läti ja Zenit), Kõrõlo Fesenko (Ukraina ja Lokomotiv-Kuban) ning Vitali Fridzon (Venemaa ja CSKA).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles