Williams Kontaveidist: mul ei ole aimugi, kuidas ta mängib

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams US Openil.
Venus Williams US Openil. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiril 16 parema sekka jõudnud Anett Kontaveit (WTA 152.) läheb kaheksandikfinaalis vastamisi kogenud ameeriklanna Venus Williamsiga (WTA 23.). Omavahel ei ole Kontaveit ja Williams varem kohtunud ja nii tunnistas ka ameeriklanna, et ta ei tea eestlanna mängustiilist midagi.

Williams (WTA 23.) alistas kolmandas ringis Šveitsi esindaja Belinda Bencici (WTA 12.) ning seejärel uuriti ka tema tulevase vastase Kontaveidi kohta, kes alistas kolmandas ringis ameeriklanna Madison Brengle’i (WTA 47.).

«Kas ta võitis? Mul ei ole aimugi, kuidas ta mängib,» vastas Williams, kui tema käest uuriti Kontaveidi mängustiili kohta.

Livetennis.com on teinud Kontaveidi tänavusest hooajast ülevaate ning märkinud, et eestlanna tegemistel tasub edaspidi kindlasti silma peal hoida. Samas tänase matši kohta kirjutati, et US Openi peaareenil mängimine võib Kontaveidile pingeid peale panna.

35-aastane Williams on neljandasse ringi jõudmisega teinud enda viimase viie aasta parima US Openi. US Openi kahekordne võitja pääses viimati veerandfinaali 2010. aastal, kui tal õnnestus lõpuks välja murda poolfinaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles