Mattias Siimar kaotas US Openi avaringis viienda asetusega ameeriklasele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Siimar.
Mattias Siimar. Foto: tennis,ee

Läbi kvalifikatsiooniturniiri US Openi tenniseturniiril poiste üksikmängus põhiturniirile jõudnud Mattias Siimar jäi avaringis 4:6, 3:6 alla ameeriklasele Tommy Paulile.

Turniiriks viienda asetuse saanud Paul on ITFi noorte edetabelis 14. kohal, eelviimase tabeliga võrreldes kakskümmend kohta langenud Siimar parima eestlasena aga 77. kohal. Siimar lõi ühe serviässa Pauli kolme vastu, topeltvigu tegid mõlemad kolm. Kui lihtvigu tegi Siimar 24 ja Paul 25, siis Selge vahe tuli sisse äralöökide arvestuses - neid kogunes ameeriklasel koguni 25, Siimaril aga vaid kaheksa.

Esimene serv õnnestus Paulil 55-protsendiliselt ja Siimaril 48-protsendiliselt, kuid Paul loovutas oma esimeselt servilt kõigest kolm punkti. Murdepalle oli Paulil üheksa ja ta kasutas neist ära kolmandiku, Siimar sai kaks murdepalli ja suutis neist ära kasutada ühe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles