Õdede Williamsite duellis üllatust ei sündinud

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus ja Serena Williams
Venus ja Serena Williams Foto: SCANPIX

Maailma esireket Serena Williams alistas US Openi veerandfinaalis oma vanema õe Venus Williamsi 6:2, 1:6, 6:3.

Poolfinaalis kohtub Serena Williams Itaalia esindaja Roberta Vinciga (WTA 43.), kes mängis veerandfinaalis numbritega 6:3, 5:7, 6:4 üle prantslanna Kristina Mladenovici (WTA 40.).

Serena Williams tunnistas, et õde on tema jaoks väga raske vastane, sest tunneb kõige paremini tema nõrkusi. «See oli minu jaoks väga raske,» lausus Serena Williams BBC vahendusel. «Mängisin oma parima sõbranna vastu.»

«Kaotada ei ole sugugi tore,» ütles Venus Williams. «Siiski olen väga õnnelik ja elevil, et Serenal on veel võimalus võita selle aasta neljas suurturniir.»

Nimelt on Serena Williams nüüd kahe võidu kaugusel, et võita US Openil selle aasta neljas suure slämmi turniir. Ameeriklanna on tänavu võidutsenud Austraalia lahtistel, Prantsusmaa lahtistel ja Wimbledonis. Naiste tennises võitis viimati ühel aastal kõik neli suurturniiri Steffi Graf, kes sai sellega hakkama 1988. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles