Vot see on pinge: Arvydas Sabonis tegi pojale pärast koondise harjutuskorda visketrenni

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvydas Sabonis Leedu koondise hommikusel treeningul. Poeg Domantas tagaplaanil.
Arvydas Sabonis Leedu koondise hommikusel treeningul. Poeg Domantas tagaplaanil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna õhtul on Riias peetaval EMil Eesti korvpallikoondise vastaseks Leedu rahvusmeeskond. Hommikul tegid mõlemad meeskonnad ka pallitreeningu. Pärast leedukate trenni lõppu jäi mitu mängumeest veel saali viskama, teiste seas ka Leedu korvpalli elava legendi, praegu Leedu korvpalliliidu presidendi ametis oleva Arvydas Sabonise 19-aastane poeg Domantas.

Tema pidi viset lihvima oma isa valvsa pilgu all, kes samuti treeningu lõpus väljakule tuli, pojale lauast palli tagasi söötis ja näpunäiteid jagas. Domantas jäi isaga viskama ka siis, kui kõik ülejäänud mängijad ja treenerid olid juba ammu lahkunud ja meeskonna riietusruumi läks ta alles abitreeneri nõudmise peale.

Noor Sabonis on finaalturniiril seni keskmiselt visanud 5 punkti ja võtnud 3 lauapalli mängus. Parima esituse tegi ta Belgia vastu, kus viskas 16 minutiga 10 punkti.

Seejärel korraldasid Arvydas Sabonis ja meeskonna meditsiinilise personali liikmed veel omavahel viskevõistluse, kus Sabonis lisaks vabavisetele demonstreeris ka oma kuulsat haakviset.

Õhtune kohtumine Eesti ja Leedu vahel algab kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles