M-Spordi boss Tänaku sõidust: parimatega võisteldes ei tohi ühtegi viga teha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

Austraalias algas täna autoralli MM-sarja etapp ning avapäeva kaheksa katse järel on Ott Tänak ja Raigo Mõlder kaheksandal kohal, kaotades liidrikohal olevale Jari-Matti Latvalale 40,2 sekundit. Tänaku tiimi pealik Malcolm Wilson kommenteeris avapäeva järel, et Eesti ralliäss tegi mõned lubamatud vead, kuid peaks olema homseks korralikult valmis.

«Oti tempo on olnud üsna hea ja kui jätta kõrvale mõned väikesed tagasilöögid, mis tal on olnud, siis võiks ta kindlasti olla palju kõrgemal kohal,» rääkis Wilson M-Spordi pressiteate vahendusel.

«Ta alustas rallit hästi ja sõitis paaril katsel välja kolmandad ajad, aga kui võistled parimatega, siis ei saa endale ühtegi viga lubada. Ta on homseks üsna enesekindel ja me plaanime tema seadistustes teha mõned muudatused, mis loodetavasti muudavad ta veel konkurentsivõimelisemaks,» lisas Wilson.

Homme sõidetakse rallil neli katsel, pühapäevasel viimasel päeval on kavas viis katset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles