Zopp jõudis Hiinas veerandfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Tairo Lutter

Hiinas peetaval 50 000-dollarilise auhinnafondiga ATP Challenger sarja tenniseturniiril on Jürgen Zopp (ATP 151.) jõudnud veerandfinaali.

Zopp on alustanud hästi ja kahe mängu võiduga jõudnud 8 parema hulka. Esimeses ringis oli tema vastaseks korealane Duckhee Lee (ATP 253.). Zopp võitis esimese seti 7:6(2) kiires lõppmängus ja teise kindlalt tulemusega 6:1. Eestlane servis mängus väga hästi:  lõi 11 serviässa ja esimese servi õnnestumise protsent oli koguni 77, vahendas tennis.ee.

Teises ringis kohtus Zopp Taipei esindaja Tsung-Hua Yangiga (ATP 255.). Eestlane kaotas napilt esimese seti tulemusega 5:7, kuid võitis seejärel kaks järgnevat tulemusega 6:4, 6:2.

Poolfinaali jõudmiseks tuleb Zoppil jagu saada Austria mehest Jordan Thompsonist (ATP 195.). Mehed on omavahel juba tänavu kohtunud: Hiinas Shangahis peetud turniiril jäi 6:1, 7:5 tulemusega võitjaks Thompson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles