Venemaa politsei: autoavariis hukkunud kahekordne olümpiavõitja oli raskes joobes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Šarikov (vasakul).
Sergei Šarikov (vasakul). Foto: SCANPIX

Väljaanne Ria Novosti vahendas täna, et juunikuus autoavariis surnud kahekordne vehklemise olümpiavõitja Sergei Šarikov oli õnnetuse hetkel raskes joobes.

Espadronis kahel korral olümpiavõitjaks kroonitud Šarikov tegi avarii juunikuus, kui tema juhitud Mitsubishi Outlander kaldus Moskvast sajakonna kilomeetri kaugusel Kaluga-Serpuhhovi maantee 59. kilomeetril vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutulnud Ladaga. 40-aastane Šarikov viidi haiglasse, kus ta saadud vigastustesse suri.

Nüüdseks on selgunud, et Šarikov oli avarii hetkel purjus ning tema veres mõõdeti alkoholi 2,2 promilli - nii kinnitas Ria Novostile Kaluga oblasti politseiruurija.

Šarikov tuli 1996. aastal Atlantas meeskondlikus espadronis olümpiavõitjaks ja kordas koos Venemaa meeskonnaga sama saavutust neli aastat hiljem Sydneys. Pärast sportlaskarjääri lõppu töötas Šarikov Venemaa koondise ning viimastel aastatel Venemaa teise koondise peatreenerina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles