Tänakul tulevaks hooajaks koht WRC-sarjas olemas?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Austraalia rallil.
Ott Tänak Austraalia rallil. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarjas on tänavuse hooaja lõpuni jäänud veel kolm etappi ning Ott Tänaku osas ei ole tulevaks hooajaks veel midagi kindlat teada. Crash.net’is avaldatud blogis andis Tänaku kaardilugeja Raigo Mõlder selge vihje selle kohta, et tuleval hooajal saab neid taas WRC-sarjas kihutamas näha.

«Kui vaadata hooajale tagasi, siis senistele esitustele annaksin ma kümnepallisüsteemis hindeks seitse. Oleme suuremal osadel rallidel täitnud enda eesmärgid, mõnedel on jäänud need aga täitmata,» vaatas Mõlder hooaja senisele käigule tagasi. «Oleme enda kiirust tõestanud. Oleme heidelnud võidu eest, juhtinud rallit ja jõudnud Poolas ka poodiumile.»

«Siiski on alati võimalus juurde õppida ja anname alati endast parima, et muutuda paremaks. Kui saime poole hooaja pealt uue masina, siis hakkasime võitlema ka poodiumikohtade nimel ja saavutasime ka Poolas suurepärase tulemuse,» lisas Mõlder.

«Kui suudaksime tänavuse hooaja järelejäänud kolme etapiga jõuda veel ühe korra poodiumile, siis see oleks fantastiline. Arvan siiski, et oleme enda kiirust tõestanud ja järgmine hooaeg saab olema meie jaoks väga huvitav,» vaatas Mõlder optimistlikult tulevikku.

Järgmine MM-ralli on kavas juba sel nädalal, kui Korsika ralli sõidetakse 1.-4. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles