Neymar kritiseeris keerulise mängu järel Barcelona fänne

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi ründaja Neymar võttis pärast eileõhtust Meistrite liiga mängu pisut ootamatult sõna meeskonna fännide aadressil, kes ei toetanud tema arvates mängijaid piisaval määral.

Barcelona, kelle ridadest puudus vigastatud Lionel Messi, tegi kodus Leverkuseni Bayerni vastu kehva avapoolaja ja jäi 0:1 kaotusseisu. Võidupunktid päästsid neile alles kaks kiiret väravat viimase kümne minuti sees. Ka Neymar ei teinud kaugeltki parimat mängu, kuid leidis sellegipoolest süüdlased hoopis tribüünidelt.

«On raske, kui fännid meid ei toeta. Mul on võidu üle väga hea meel, aga see tuli suurte kannatuste hinnaga,» vahendab Goal.com Neymari sõnu AS-ile. «Tegime kõik, et väravaid lüüa ja võit kätte saada. Mina tegin oma töö ära. Peame õppima ilma Messita mängima ja võitma, et oleksime tema naasmisel endiselt konkurentsis,» lisas brasiillane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles