Vihane Cretu: panen pärast EMi ameti maha ja vilistajad võivad minu asemele tulla

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis kaotas esimeses kontrollkohtumises Rakveres spordihallis 1 : 3 Hollandlastele.
Eesti koondis kaotas esimeses kontrollkohtumises Rakveres spordihallis 1 : 3 Hollandlastele. Foto: Meelis Meilbaum

EM-finaalturniiriks valmistuv Eesti võrkpallikoondis jäi tänases kontrollkohtumises 1:3 alla Hollandile. Et põhidiagonaal Oliver Venno on pisut tõbine, sai täismängu kirja Renee Teppan, kes tõi küll 16 punkti, ent oli kohati ebakindel ja tegi lihtsaid vigu. Mängu lõpupoole hakkasid üksikud pealtvaatajad Teppanile vilet laskma, mis ei jäänud märkamata ka peatreener Gheorghe Cretul.

Cretu oli pärast kohtumise lõppu seetõttu endast väljas ja sõnas vilistamise kohta vihaselt: «Pärast EMi panen ameti maha ja need vilistajad võivad ise minu asemele tulla.» Cretu leping lõpeb pärast EMi.

«Inimesed, kes 22-aastasele mängijale vilet lasevad, ei adu sporti. Ta on noor mängija ja selline asi avaldab talle mõju, tekitab stressi,» lisas juhendaja. «Ma pole näinud, et Tallinnas, Pärnus või kusagil mujal Eesti fännidega sellist asja oleks juhtunud.»

Teppan ise oma sooritusega mõistagi rahul polnud. «Mul oli väga kehv päev, eksisin kohtades, kus ka trennis ei eksi,» sõnas ta. «Kokkuvõttes mast maas pole, olime tegelikult pea kogu kohtumise mängus sees. Lihtsalt lolle mõõnasid tekkis liiga palju ja ise tegime lihtsaid vigu,» lisas diagonaalründaja.

Homme kell 18 kohtutakse Rakveres uuesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles