Kalev/Cramo ekstreener piirdus Aasia meistrivõistlustel veerandfinaaliga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veselin Matic.
Veselin Matic. Foto: Toomas Huik

Aasia korvpallimeistrivõistlustel on selgunud neli paremat, kelleks on korraldajamaa Hiina, Iraan, Jaapan ja Filipiinid. Veerandfinaalis jäi muuhulgas pidama ka aastatel 2006-2008 BC Kalev/Cramot peatreener olnud Veselin Matici juhendatatav Liibanoni koondis.

Liibanon jäi eile peetud veerandfinaalis 70:82 alla Filipiinidele. Filipiinid käisid ennast augustis näitamas ka Eestis peetud Nelja rahvuse karikaturniiril, kus kaotati kõik kolm kohtumist. Veerandfinaalis tegi Filipiinide poolelt hiilgemängu kodustatud ameeriklane Andray Blatche, kes viskas 24 punkti, võttis maha 17 lauapalli ja andis kolm resultatiivset söötu.

Matic hakkas Liibanoni koondist juhendama juhendama alles sel aastal. Aastatel 2009-2012 oli ta Itaani koondise peatreener ja 2009. aastal viis ta Iraani ka Aasia meistriks.

Aasia meistrivõistluste poolfinaalides lähevad täna vastamisi Hiina - Iraan ja Filipiinid - Jaapan, finaal peetakse homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles