Inglismaa tuleb Eesti vastu noore koondisega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson.
Roy Hodgson. Foto: SCANPIX

Võrreldes aastataguse mänguga Lillekülas on Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneri Roy Hodgsoni valikus koguni 13 uut nime.

Eestisse 21 mängijaga tulnud Hodgsoni seekordsesse nimekirja kuulub kolm meest enam, enamuses on tegu järgmise põlvkonna tähtedega: kui välja jätta inglaste talisman Wayne Rooney (107 mängu), on koondisemängude arvult järgmine mees alles James Milner 56 mänguga, vahendab Soccernet.ee.

Võrreldes Tallinna külastanud koosseisuga on erinevatel põhjustel välja jäänud Fraser Forster, Ben Foster, Leighton Baines, Calum Chambers, Fabian Delph, Jordan Henderson, Andros Townsend, Jack Wilshere, Danny Welbeck ja Rickie Lambert.

Võimalike debütantidena on sel korral kaasatud Burnley 29-aastane väravavaht Tom Heaton, suvel Liverpooliga liitunud 23-aastane ründaja Danny Ings ja 19-aastane Tottenhami tulevikulootus Dele Alli. Lisaks on Eesti vastu valmis üles rivistuma Jack Butland, John Stones, Ryan Bertrand, Phil Jones, Chris Smalling, Ross Barkley, Michael Carrick, Harry Kane, Jamie Vardy ja Theo Walcott.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles