Tipptasemel kuuik võitleb koha eest nelikus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vehklemisnaiskonnas on käib nelja parima hulka pääsemise nimel tihe rebimine
Vehklemisnaiskonnas on käib nelja parima hulka pääsemise nimel tihe rebimine Foto: Tairo Lutter

VEHKLEMINE. Eesti epeevehklemisel läheb hästi. Suvisel EMil võideti nii mees- kui naiskondlik hõbe ning tipptasemel sportlasi on küllaga. Naiste koondises on olukord isegi niivõrd hea, et tekitab asjaosalistes parajat peavalu.

Peatreener Kaido Kaaberma kõrval istus eilsel hooajaeelsel pressikonverentsil kuus naist: Erika Kirpu, Irina Embrich, Katrina Lehis, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk ja Nelli Paju.

Naiskonnavõistluse ajal mahub neist koondisesse aga vaid neli. «Üldist Eesti sporti vaadates on see täiesti ainulaadne situatsioon. Väga väike riik, aga kuus maailmatasemel naisvehklejat,» mõtiskles Kaaberma. «Hetkel sõidavad alaliidu raha eest MK-etappidele viis sportlast, suvise universiaadi pronks Nelli Paju peab ise vahendeid leidma.» Paju kommenteeris omalt poolt: «Seda võin kinnitada, et esimestel MK-etappidel ma osalen.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles