Postimees Londonis: inglaste esiväravavaht mängib Eesti vastu läbi valu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpallikoondis treenis neljapäeva hommikul mänguks Eestiga ilma Wayne Rooneyta. Esiplaanil Joe Hart.
Inglismaa jalgpallikoondis treenis neljapäeva hommikul mänguks Eestiga ilma Wayne Rooneyta. Esiplaanil Joe Hart. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise esiväravavaht Joe Hart lausus tänastele Briti päevalehtedele, et tuleb Eesti vastu küll platsile, kuid jääb ilmselt kõrvale teisipäevasest mängust Leeduga.

Eesti vastu saab 28-aastane Hart homme kirja 55. koondisemängu. «Küllap on kõik mehed ühel hetkel läbi valu mänginud. Pean seda tegema, sest muidu tuleb keegi teine, kes on väga andekas, ja võtab mu koha endale» sõnas Hart. Kuna teisipäevane mäng Leeduga peetakse kunstmurul, asub seal Harti asemel postide vahele eeldatavasti inglaste teine number Jack Butland, kes on sel hooajal samuti Stoke City eest suurepäraste tõrjetega silma paistnud.

«Kõik on tingitud sellest, et ma lendan ja maandun iga päev murule. Nii ma elan ja on paratamatu, et aeg-ajalt annab selg tunda,» sõnas Hart, kes on seljaspasmidega hädas olnud juba üle viie aasta. Samal põhjusel jäi tal koduklubi Manchester City eest eelmisel kuul mängimata nii liigamäng Tottenhamiga kui ka liigakarika kohtumine Sunderlandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles