Eesti koondislane: oleme võimelised üllatama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Eesti naiste jalgpallikoondis alustas septembris EM-valiksarja mängudega, võõrustades Serbia ja Inglismaa naiskondi. Uue valiksarja algusega seoses tutvustab portaal jalgpall.ee mängijaid, kes kuuluvad Eesti naiste jalgpallikoondise valikusse.

LIIS PELLO

(Eesti koondises 22 mängu)

Debüüt koondises

24. aprill 2009, Eesti – Läti. Tegemist oli naiste A-koondise Balti turniiriga. Ma ei mäleta palju sellest mängust, kuid minu jaoks on alati suur au esindada oma kodumaad.

Parim mälestus seoses koondisega

Neid on mitu. Välja võin tuua kodused võidud Põhja-Iiri ja Serbia üle 2009-11 MM-valiktsüklis.

Mida ootan eelseisvatelt maavõistlustelt Maltaga ja EM-valiksarjalt?

Maavõistlustelt Maltaga ootan kindlasti positiivseid emotsioone. Usun, et ka valiksarjas oleme võimelised üllatama. Ühtegi mängu me kohe kindlasti kaotama ei lähe ja anname alati endast kõik.

Sinu sõnum noortele: miks peaksid tüdrukud valima just jalgpallitrenni?

Kui sa tunned, et sinu süda tuksub jalgpallile, siis see ongi õige valik. Jalgpall on rikastanud mu elu erinevate emotsioonide, tutvuste ja seiklustega. See on mu kodu. Armastus mängu vastu on kõige tähtsam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles