Leedu tuletõrjujad pehmendavad inglaste tarbeks väljakut

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa koondise treening Vilniuses LFFi staadionil
Inglismaa koondise treening Vilniuses LFFi staadionil Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis kohtub täna Vilniuses Leedu koondisega. Baltikumi lõunapoolseimasse pealinna reisinud staarid muretsevad mängu eel sealse staadioni kunstmurukatte pärast, mis tavalisest murukattest veidi kõvem on.

Just väljakukatte tõttu ei jookse täna väljakule laupäeval Eesti vastu kaptenipaela kandnud Gary Cahill, keda vaevavad seljaprobleemid. Murul toimuva mängu teeks Londoni Chelsea keskkaitsja kaasa.

Daily Mail kirjutab, et Leedu jalgpalliliit püüab inglaste murepilvi hajutada väljaku kastmisega ning kohale kutsuti kohalikud tuletõrjujad, kes voolikutega kunstmuru märjaks pritsevad. Nii tehti eile õhtul enne Inglismaa koondise treeningut ning sama protseduur leiab aset ka tänase mängu eel. Kastmine peaks väljaku veidi pehmemaks muutma.

Inglismaa peatreener Roy Hodgson: «Liiga palju me väljakukatte pärast ei muretse. See mõjutab ainult Gary Cahilli, kuid me saame tema asemel kasutada Phil Jagielkat. Teadsime sellest väljakust kohe pärast alagruppide loosimist ning peamine eesmärk oli, et meil oleks Leeduga mänguks edasipääs kindel. Nii see ka on. Kui UEFA lubab sellistel väljakutel mängida, siis peame olukorraga lihtsalt ära harjuma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles