​Kestvuskrossi hooajale pannakse punkt Vilaskis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kestvussõit.
Kestvussõit. Foto: Rauno Kais

Eeloleval nädalavahetusel pidi toimuma hooaja kaks viimast kestvuskrossi etappi Eesti eri paigus, aga seekord pääsevad motosportlased kergemalt, kuna laupäevane Paikuse etapp jäetakse ootamatult tekkinud keskkonnaprobleemide tõttu ära. Hoolimata sellest lõpeb hooaeg samas, kus algaski, ehk Vilaskis.

Valgmaal Vilaskis asuval rajal sõidetakse pühapäeval 18. oktoobril viimane Eesti ja Baltimaade meistri- kui karikavõistluste etapp. Võistlustrassi pikkus on soolo, ATV-de ja Quadide masinaklassidele orienteeruvalt 5,5 kilomeetrit. Eraldi võistlus peetakse ka 65cc klassi noortele sõitjatele ja seda Jüri Raudsiku karikale, aga nende rada on tunduvalt lühem.

Esimene võistlusstart antakse kell 10:00, kui rajale lähevad 65cc klassi sõitjad, kelle sõidu kestuseks on pool tundi. Suurte soolode start on kell 11:00 ja nende sõit kestab 2 tundi, kuid osad klassid lõpetavad varem. Päeva lõpeb ATV-de ja suurte quadide sõit, nende start toimub kell 13:30 ja sõidu kestuseks on 90 minutit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles