Bratka suurepärane hoog Itaalias jätkub

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaja Bratka (paremal).
Maaja Bratka (paremal). Foto: Stanislav Moškov/Õhtuleht

Eesti naiskorvpallurite klubid olid taas võidukad. Eriti heas hoos on koondise põhitsenter Maaja Bratka, kelle Milano lähistel paikneva Broni esindus jätkab tugevuselt teises liigas kolme mängu järel kaotuseta.

Nädalavahetusel alistas Broni võõrsil Scrivia naiskonna 70:43 (35:23). Napi skooriga mängus tõi Bratka 30 minutiga 24 punkti ja kaheksa lauapalli.

Serie A2-s mängib kahes regioonis 28 klubi, seega konkurents pääsu eest kõrgemasse seltskonda on väga tihe. Kaotuseta on lisaks  Bronile veel neli naiskonda ning ühe kaotusega koguni 11 klubi.

Merike Andersoni Mithra Castors Braine võitis Belgia liigas Oostende't 109:38, tartlanna tõi võitjatele 14 punkti. Braine'il on täisedu kuus võitu. Homme kohtub Braine Euroliiga kolmandas voorus kodus Girona Spar Citylift'iga, kellel on sarnaselt Belgia tippklubile kirjas üks võit ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles