Gert Kullamäe: Dorbek ja Kurbas tegid hea esituse, aga nad peaks nii kogu aeg mängima

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alustas FIBA eurosarja koduväljakul saadud võiduga Leedu keskmiku Utena Juventuse üle. Rocki peatreener Gert Kullamäele tegi rõõmu, et nigela alguse järel suudeti lõpuks üsna kindel 81:72 võit saada.

«Igal juhul väärt võit, ükskõik kui kergelt või raskelt see tuli. Nelja meeskonnaga grupis loeb ainult võit ja saime selle kätte. Hea, et pärast närvilist algust saime normaalse edu sisse ja lõpus enam väga pingeliseks ei läinud,» ütles Kullamäe pressikonverentsil.

Kullamäe tõstis esile Tanel Kurbast ja Gert Dorbekit, kes kogusid vastavalt 18 ja 17 punkti. «Meie mängufilosoofia ongi selline, et positsioonidel «kaks» ja «kolm» tegutsevad pallurid peavad skoorima ja teravad olema. Tohti on Eesti tagamängijad sellised, kes tahavd olla head meeskonnamängijad ja tahavad kindlat joonist mängida. Oleme Gerdi ja Taneli peale lootnud ja täna nad mängisid nii, nagu nad peaks seda kogu aeg tegema,» ütles Kullamäe.

Lisaks jätkus tal kiidusõnu Timo Eichfussi kohta, kes sekkus mängu alles teise veerandaja keskpaigas, aga tegutses seepeale hoopis kasulikumalt kui ameeriklasest võõrleegionär Brian Harper. «Timo tegi tõesti väga hea vahetuse. Brianil ei olnud kõige parem mäng ja ta jäi kaitses jätta. Aga Timol pole veel eriti mängupraktikat. Kui ta vormi tõuseb, siis on meile temast veelgi rohkem abi,» rääkis Kullamäe põlvevigastusest taastuvast ääremängijast.

Järgmisel nädalal mängib Rock võõrsil Küpose klubi Nicosia Engomi Ethaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles