Eesti tennisistid näitavad Tartus toimuval ITFi turniiril head mängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Pavlov.
Anton Pavlov. Foto: Eesti Tennise Liit

Paf Open Tartu tenniseturniiri esimene ring oli edukas neljale Eesti tennisistile. Teise ringi jõudsid Oskar Lusti, Anton Pavlov, Mattias Siimar ja Kenneth Raisma.

Esimesena astus eestlastest teisel päeval väljakule Oskar Lusti. Tema vastaseks oli kanadalane Antoine Richard (ATP 1292.). Lusti suutis selle kohtumise vaatamata kindlalt kaotud esimesele setile võita 1:6, 7:5, 6:4. Sellega teenis 17-aastane noormees oma elu esimese ATP punkti. Järgmises ringis on Lusti vastane turniiri kuues paigutus Evgeny Karlovskiy (ATP 553.).

Kindla võidu tõi Eestile Anton Pavlov alistades rootslase Cristoffer Solberg’i  6:3, 6:1. Pavlovi teise ringi vastane on Monaco tennisist Lucas Catarina (ATP 1004.).

Kolmandana astus väljakule Mattias Siimar, vastaseks soomlane Ahti Valtteri. Ka tema oli oma vastasest peajagu üle, võites mängu 6:1, 6:3. Siimari järgmise ringi vastane on Aleksander Vasilenko (ATP 560.).

Õhtu viimase üksikmängu mängis Kenneth Raisma. Raismal oli sakslase Denis Kaprici alistamiseks vaja kolme setti. Peale esimese seti kaotust 3:6, suutis ta siiski mängu enda kasuks pöörata ja võita järgmised kaks setti 6:4 ja 6:3. Raisma järgmise ringi vastane on Filip Horanski (ATP 379.), kes omab turniiril teist paigutust.

Paarismängus jõudis eestlastest veerandfinaali paar Martin Valdo Randpere ja Anton Pavlov, kes alistasid kahes seti paari Dmitri Sitak/Hendrik Inno 7:6(4), 6:3.

Kolmapäeval mängivad eestlastest Oskar Lusti ja Randpere/Pavlov. Mattias Siimari ja Kenneth Raisma üksikmängud toimuvad Tartu Tähtvere Tennisekeskuses neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles