Video: noor lätlane alustas NBAs korralikult, Knicksile suur võit

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis (vasakul) Takistamas Milwaukee Bucksi mängujuhi Michael Carter-Williamsi viset.
Kristaps Porzingis (vasakul) Takistamas Milwaukee Bucksi mängujuhi Michael Carter-Williamsi viset. Foto: Jeff Hanisch/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA peeti teisel mängupäeval 14 kohtumist. Esimese ametliku matši pidas NBAs 20-aastane lätlane Kristaps Porzingis, kes tõi New York Knicksi kasuks 24 minuti jooksul 16 punkti ja 5 lauapalli ning aitas suurlinna klubi võõrsil koguni 122:97 võita Milwaukee Bucksi.

Porzingis tabas 11st väljakult sooritatud viskest vaid 3, aga teenis 12 vabaviset, millest realiseeris 9. Knicksi resultatiivseimaks kerkis 24 punktiga Porzingise vahetusmees Derrick Williams, Bucksile tõi Greg Monroe 22 punkti ja 14 lauapalli.

Õhtu oodatuimas vastasseisus kohtusid läänekonverentsi hiiud Oklahoma City Thunder ja San Antonio Spurs. Thunder jäi koduväljakul peetud kohtumises 112:106 peale, Russell Westbrook viskas võitjate kasuks 33 punkti ja jagas kaaslastele 10 resultatiivset söötu. Kawhi Leonard vastas Spursi poolelt 32 punkti ja 8 lauapalliga.

Vaata kõiki tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles