Hamiltoni sõnavõtt ajas Schumacheri fännid marru

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Lewis Hamilton 2012. aasta mais.
Michael Schumacher ja Lewis Hamilton 2012. aasta mais. Foto: SCANPIX

Äsja vormel-1 sarjas kolmekordseks maailmameistriks kroonitud Lewis Hamilton suutis oma sõnavõtuga välja vihastada Michael Schumacheri tulihingelised fännid.

«Ma pole kunagi teinud MM-tiitli võitmiseks midagi sellist, mida tegi Schumacher – olen võitnud tänu oma loomulikule talendile,» lausus Hamilton Mercedese võistkonna koostööpartneri Puma reklaamkirjas. Öeldu põhjustas Saksamaa ajakirjanduses furoori, sest sakslaste meelest vihjas Hamilton seitsmekordse maailmameistri ebasportlikele tegudele rajal ning samuti meeskonna taktikavalikule, mis seadis Schumacheri alati võistkonnakaaslasest ettepoole. Sakslase fänniklubi leidis, et britt oli taktitundetu, kuna Schumacheri tervislik seis on teatavasti jätkuvalt raske ning tal puudub võimalus end kaitsta.

«Hamilton võiks enne natuke oma mõistust kasutada ja alles siis rääkida. Ta peaks teadma, mida Michael on saavutanud,» pahandas fänniklubi esimees Reiner Ferling väljaande Berliner Kurier vahendusel. «Aga ütleme nii, et uhkus ajab tavaliselt upakile!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles